φασματογράφος SPECTRO LAB

Φασματογράφος SPECTRO LAB

Spectro

Ο φασματογράφος SPECTRO LAB προσφέρει σταθερότητα, ευελιξία, και αναλυτικές δυνατότητες.Όλα αυτά συνδυάζονται σε ένα πακέτο υψηλής απόδοσης, που είναι από μόνο του μια κατηγορία. Διατίθεται με υβριδικό οπτικό PMT / CCD καθώς και σε νέες πρωτοποριακές εκδόσεις all-CCD. Έτσι αυτός ο αναλυτής θέτει ένα νέο πρότυπο για την έρευνα και την ανάπτυξη.Προσφέρεται για την παραγωγική διαδικασία και τον ποιοτικό έλεγχο.

Τόσο η τρίτης γενιάς υβριδική έκδοση όσο και το ολοκαίνουργιο all-CCD μοντέλο φασματογράφου SPECTRO LAB προσφέρουν εξαιρετική απόδοση.Οι εφαρμογές του καλύπτουν τις ανάγκες της  βιομηχανίας παραγωγής, επεξεργασίας και ανακύκλωσης μετάλλου. Η υβριδική έκδοση παρέχει ασυναγώνιστη ακρίβεια, ευελιξία και σταθερότητα για εξειδικευμένα εργαστήρια έρευνας και ανάπτυξης. Είναι κατάλληλο κυρίως για δοκιμή νέων υλικών, καθώς και για ιχνοστοιχεία και προσμίξεις σε πολύτιμα μέταλλα.

Η έκδοση all-CCD προσφέρει εντυπωσιακή επαναληψιμότητα, σταθερότητα και ταχύτητα.Επιπλέον  προσφέρει πλεονεκτήματα, όπως η γρήγορη και απλή βαθμονόμηση iCAL. Αυτά το καθιστούν ιδανικό για κρίσιμες χρονικά εφαρμογές.Μερικές από αυτές είναι ο έλεγχος της διαδικασίας και ο ποιοτικός έλεγχος για την επιθεώρηση των εισερχομένων / εξερχομένων υλικών.

Το νέο λογισμικό ανάλυσης Spark Analyzer Pro της μονάδας, παρουσιάζει ένα νέο απλουστευμένο και φιλικό περιβάλλον εργασίας για το χειριστή.

Η SPECTRO έχει δαπανήσει περισσότερα από 30 χρόνια αναπτύσσοντας πρωτοποριακούς φασματογράφους οπτικής εκπομπής. Μια σειρά από βελτιώσεις και καινοτομίες κάνουν το νέο φασματογράφο την ιδανική λύση για βιομηχανίες παραγωγής και επεξεργασίας μετάλλων καθώς και για άλλες κρίσιμες εφαρμογές.

Εξοπλισμένος με όλα τα μοντέρνα συστήματα υψηλής τεχνολογίας,ο φασματογράφος SPECTRO LAB προσφέρει τα πάντα.Είναι σχεδιασμένος για να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της βιομηχανίας παραγωγής, επεξεργασίας και ανακύκλωσης μετάλλου.

Φωτογραφίες για φασματογράφο SPECTRO LAB

Βίντεο για φασματογράφο SPECTRO LAB